Om &Woodlab

&Woodlab blev skabt til at være et rum. Et rum hvor stolte håndværkstraditioner forenes med nyfortolkning. Hvor træet i sin aller mest rå form, gennem tanke, viden, samtale og hænder, formes og skabes med et menneskes øjne til et menneskes behov.

Opgaverne vi varetager spænder vidt inden for snedkerfagets grænser, og vi laver mange individuelle indretningsløsninger, som kræver bred knowhow kombineret med fleksibilitet. Derfor krydser vi gerne grænsen for fagets normale gøren og kunnen. Både for at presse os selv, men også for at finde den helt rigtige løsning på en given problemstilling kundens behov stiller os. Derved skabes et meget personligt slutprodukt, der tilfredsstiller kunden og samtidig os selv som fagmænd.

Egne produkter udgør en væsentlig del af &Woodlab’s ånd. Idéerne til produkterne udspringer af dagligdagens gøren og laden, fascinationen af det brugbare og det nyttige, den simple forbedring af det lavpraktiske, forskønnelsen af det mondæne eller blot den gode gamle idé, der dumper ned lige inden du falder i søvn. Dette er en gren af firmaet, der udvikler sig og som samtidig danner grobund for samarbejde på tværs af fag og forretninger.

Samarbejde er netop et stærkt redskab i vores bestræbelser på at formidle &Woodlabs ånd. I samarbejdet med andre virksomheder, ser vi mulighederne i at kombinere forskellige faglige kundskaber, og herigennem at kunne levere relevante produkter med personlighed, nyfortolkning og kvalitet til kunden, der søger mere end det forventede.

Placeringen i Thy er valgt med hjertet. Naturen nærmest omfavner én og inviterer én til at bruge den, være i den og leve i den. Det er her blandt de store træer, at meget af inspirationen samles, tankerne tænkes og ideerne formes. Thy er et vildt sted med rå natur og hjertelige mennesker, hvilket er et godt billede på, hvad &Woodlab netop er.

&Woodlab er grundlagt i 2013 af Mathias Bendt-Hedal. Mathias er udlært møbelsnedker hos Chr. Juul Andersen, i 2005 med bronze medalje.